EL PERQUÈ DE PEP S'HI COLA.

El nom ve de fa molt de temps, de quan vaig començar a fer activitats esportives amb el grup de Beth, Ferran, Henry, Joan Carles, Marià, Marta ...Eren els meus primer dies d'esquí, i tot just podia seguir-los. Ells dominaven tots, fins i tot algun esquiava cap enrere, quan tocava aturar-se en un remuntador, ells feien cua i jo parava on podia, de vegades al principi de la cua, i van començar a dir: En Pep es cola; En Pep escola, i d'aquí ve en PEP S'HI COLA.
Benvinguts al bloc. Us convido a visitar-lo, tant aquest, on majoritàriament parlaré de la bicicleta de carretera (“Flaca”), com el de la colla (pollistrolbikers.blogspot.com, aquí només BTT).

dimecres, 31 de desembre del 2014

PROVANT LA MEGAMO




Camí de les Garrigues

Avui, dia de Nadal, he fet la primera "NANO" sortida, (“Nano” de tant curta que l'he fet).
 
Des de Mas Pau, direcció cap el poble de Avinyonet de Puigventós, i per la carretera de les Garrigues, he pujat a Llers, on he fet una volta per el Poble nou i he tornat cap a les Garrigues per a tornar a baixar a Avinyonet, i cap a casa.

He sortit per veure si tot va ver, el canvi, els frens, la posició de conducció, si la pujada és còmoda (ja que abans tenia una BH, de talla molt gran per mí, i no anava del tot còmoda amb ella),

Megamo Carbon R15 Ultegra 11v
Tot perfecte, encara no 18 quilòmetres i un desnivell positiu de encara no 250 metres, però molt content, ara la propera, el Cap d'Any, provaré de pujar des de Camprodon a Vallter 2000, ja explicaré l'experiència.

Bon Any i fins aviat.


Aquest és enllaç de la petita volta.

1 comentari: