EL PERQUÈ DE PEP S'HI COLA.

El nom ve de fa molt de temps, de quan vaig començar a fer activitats esportives amb el grup de Beth, Ferran, Henry, Joan Carles, Marià, Marta ...Eren els meus primer dies d'esquí, i tot just podia seguir-los. Ells dominaven tots, fins i tot algun esquiava cap enrere, quan tocava aturar-se en un remuntador, ells feien cua i jo parava on podia, de vegades al principi de la cua, i van començar a dir: En Pep es cola; En Pep escola, i d'aquí ve en PEP S'HI COLA.
Benvinguts al bloc. Us convido a visitar-lo, tant aquest, on majoritàriament parlaré de la bicicleta de carretera (“Flaca”), com el de la colla (pollistrolbikers.blogspot.com, aquí només BTT).

divendres, 9 de gener del 2015

MIGDIA PEDALANT (Figueres - Cabanelles - Mas Pau)

Avui al migdia he tornat a aprofitar el sol i el bon temps, i des de Figueres, he agafat la carretera de Olot fins arribar a la rotonda d'Avinyonet de Puigventós, per anar al poble, d'aquí a Vilanant, en arribar a les Cases Noves, agafo direcció a Taravaus, i un altre cop la carretera N-260, fins a Navata, on giro per anar a Lladó, i Cabanelles,
Aquí aprofito per fer un petit tomb per dintre el poble, ja que no hi he estat mai, unes fotos i cap a Mas Pau per el trencant de Cabanelles i un altre cop la N-260.
Una sortida curta, peró s'ha de aprofitar els bons dies que faci aquest hiver, si no serà molt llarg, poc més de 27 Km. i 380 m de desnivell, tot aixo en uns 80 minuts. Res d'especial, solsament sdortir a estirar les cames.
Aquest és l'enllaç, que ho disfruteu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada